jag leeeever

Kvällen igår var grym. Bästa tjejerna <3
Eftersom att alla skulle vara utklädda hade jag tänkt vara askungen då jag hade en "askungen-klänning" hemma hos pappa. Det var alltså den jag skulle hämta, och jag fick på mig den! Jag har ju växt på längden iallafall då det som egentligen ska vara vid höften satt ovanför magen haha. Den var inte jättebekväm heller så det hade inte varit så skönt att gå med den hela kvällen.
Så jag fick bli nörd/tönt vad man nu vill kalla det.

Idag sov jag till 11.. sååååå skönt att få sova ut. Runt 12 åkte jag och mamma in till stenungsund så hon hade några ärenden in dit och jag tänkte att jag kunde kolla lite i olika affärer. Men hittade ingenting. Fick med mig lite underkläder endå.
Direkt när jag kom hem därifrån gick jag bort till stallet och tog en uteritt (wöw ovanligt). Svettig häst och svettig ryttare kom tillbaka. Gud var varmt det är/var idag. Igår med för den delen. Dock känns det väl bara så eftersom att vi är vana vid liite kallare nu för tiden.

Och från 6 till halv satt jag barnvakt till min grannes barn. När jag var klar med det gick jag hem, tog min godispåse och satte mig i soffan och kollade på taken.
Men nu är jag så trött så här kommer 3 bilder från igåååååår <3

Jag älskar denna bilden haha, så klockren!


Kommentera här: