tyck inte synd om mig

Imorgon är det dags för scrapmässa i kungälv. Men det är tempo som gäller imorgon, vi ska packa upp affären under tidspress och det ska gå fortfortfort.. och tidigt är det. Klockan ställs på 04.00. Förstår ni, jag kommer dö. Men tyck inte synd om mig, straffar mig själv för att jag inte gick ut och sprang idag som jag SKULLE.
Kommer dö av svält också haha, äter frukost vid 04.30 och kommer antagligen inte äta igen förens vid 14/15. Då kan ni tycka lite synd om mig.
Men tar nog bussen hem tidigare än vad pappa gör, egentligen behövs jag ju inte efter att affären är uppe och kunderna börjar komma.

Men nu ska jag se på Bad Neighbours, får skylla mig själv imorgon.

 

halloween

Hoppas alla skräms, får godis, busar och blir skrämda idag då. Själv kommer jag ha tråkigaste dagen, haha tragiskt. Men jag blir skrämd bara jag kollar mig i spegeln så den delen är ju avklarad hahah nej skämt åsido.

Var ute och släppte ut Bonnie vid 7 och försökte somna om efter det men det gick inget vidare så jag gick upp och åt frukost istället. Tar nog och går ut och springer senare. Tar åtminstone med mig träningskläder så jag kan cykla med pappa eller springa med min bror i helgen.

Blev ingen dressyr igår faktiskt, hoppade istället hehe. Får ta dressyrpasset idag istället.
Ställde fram en tvåkombination och 2 andra hinder. Hon var jätteduktig! Allt flöt på superbra. Sista hoppen låg på 1m/1,05m och hon tveka inte en sekund vilket glädjer mig. Mamma fick inte filmat sista sprången då filmen blev så suddig att man inte såg någonting. Om ni undrar om höjden haha.

 
 
 


28/29 okt

hej på er!
Igår blev den en sväng ut på kvällen runt 5, eller kväll var det ju egentligen inte. Det bara känns som kväll bara för att det är mörkt vid 6. Snart blir det mörkt vid 5 och man typ "jahopp, ska vi sova nu eller?". Jättetråkigt med mörker, så trist och man ser ingenting. Nepp, jag gillar det inte. Men bara att ta sig igenom det haha. Men hösten och vintern är ju bara alltför mysiga.
Innan uteritten knoppade jag B's man och fotade henne lite. Vackravackra skapelse.

Idag ska hon skos med den nya hovslagaren. Blir alltså ingen ridning, möjligtvis att jag skrittar ut lite. Vet inte hur jag gör.

Har suttit hela förmiddagen och läst, läst, läst och läst. "Dressyr med Kyra". Väldigt lärorikt och nu längtar jag tills imorgon så jag kan rida och testa sakerna Kyra lärt mig haha.

Kan ju bara säga att jag älskar, älskar, älskar lov. Man får njuta av dagarna mer. I skolan sitter man bara inne i klassrummet med datorn och missar att andas höstluften. Men det han man all frihet till att göra nu och det är så härligt.