hoppträning 25/9/14

Hoppträningen gick riktigt, riktigt bra. Jag är jättenöjd verkligen. Bonnie var jättepigg och framåt, jätte, jättefina språng och hon sög tag i hindrena. Finns inte riktigt någonting att klaga på, eller jo kanske att hon sköt ut bogen i höger varv och ville inte riktigt ställa sig. Men det fixade sig på slutet.

Vi började med att travhoppa ett hinder några gånger. Sen tog vi det i galopp. Sen hoppade vi 2 hinder på långsidan. Sen la vi på ännu ett till hinder så det blev 3 på långsidan. Sen byggde vi på hinder efter hand och tillsist blev det en bana på ungefär 10 hinder. Höjden låg på 90-100(??) Haha ingen aning, men det såg ut så iallfall. Äntligen fick jag hoppat en bana utan stopp eller trög häst. Om man blickar tillbaka på pay&jump'sen hahah. Nu vill jag bara skratta åt det.
Somsagt är jag jättenöjd och både jag och Bonnie tyckte det var jätteroligt!

Hoppträningen hölls på stall hamra, jag var lite sen. Bra första intryck, men vi kunde faktiskt inte komma iväg tidigare än så då jonas skulle köra och han slutade jobbet bara en liten stund innan.
Hopptränaren var jätte go, och sa att bonnie var en väldigt trevlig och fin ponny. Glad man blir dåå.

Fick inte filmat eller någonting tyvärr :( Det får bli nästan gång! Godnatt nu ska jag lägga huvudet på kudden och sovaaaaaaa.

 
 

gomörrön

Godmorgon, nu ligger jag här i min säng och äter frukost. Gick bort och tog ut Bonnie strax innan 7 och gick sedan och la mig igen. Ska till vårdcentralen sen och kolla upp käken (som fortfarande är fast) nästan igen idé att åka till skolan för att gå halva första lektionen.

Igår körde jag corall med bonnie, gick väl bra. Men hon kunde lyssnat lite bättre, men jag är nöjd!

Idag är det hoppträning! Lite nervös är jag allt, har inte hoppat på ett BRA tag. Men mamma har gått och blivit sjuk... hoppas innerligt hon piggnar till senare :(

 

känns som vi bor på antarktis

Tjoooo

Min käke har fastnat. Helt stuck är den, poffpang fast. Jag har haft så förut, men med lite övningar för att tänja ut den så har den lossnat av sig självt. Men idag har den varit fast hela dagen. Det gör mig väldigt orolig. För jag vill ju inte ha det såhär hela tiden. Kan knappt äta. Får ta minimala tuggor då jag knappt kan öppna munnen och tugga kan jag inte heller speciellt bra.
Skitjobbigt verkligen och hoppas det försvinner under natten..

Idag har jag även klippt mig. DET GÖR JAG ALDRIG IGEN (skämt åsido, klippa sig måste man ju). Jag hatar att klippa mig. Känns som man lägger hela sitt liv i någon annans fria händer och dom kan göra vad dom vill. Lite jobbigt också när frissören inte lyssnar på hur man vill ha det.
Men en sak jag är fast besluten om är att INGEN SKA NÅGONSIN, NÅGONSIN EVER FÅ KOMMA I NÄRHETEN AV MIN LUGG MED EN SAX IGEN. Jag ser H.E.M.S.K ut. När jag satte mig i bilen så bröt jag ihop totalt, jag bara grät och grät och grät och grät. Värsta jag sätt på länge, hatar det så mycket.
Resterande hår blev väl okej, men jag kommer aldrig kunna lite på en frissör igen.

Skoldagen idag var jätte chill. Förmiddagen spenderades på ungdomshälsan och efter det gick vi och åt lunch på eat. En tallrik med pommes. Efter det hade vi bara idrott och sen hemkunskap.
Imorgon ska vi bada med klassen, woho taggad.. eller.

Longerade Bonnie idag! OJojoojojoj vad fin hon var. Använde gummisnodden få henne och hon fungerar så bra med den. Det tog runt 5 minuter eller någoting innan hon började slappna av men åh så avslappnad och fin hon blev. Hon fick ett underbart steg och lyssnade OTROLIGT bra på min röst.

Nä, nu ska jag sörja över hur jag ser ut och komma på ett sätt för hur jag ska klara av skoldagen imorgon.

detta känns lånt borta nu, usch vad kallt det har blivit....