hoppträning 25/9/14

Hoppträningen gick riktigt, riktigt bra. Jag är jättenöjd verkligen. Bonnie var jättepigg och framåt, jätte, jättefina språng och hon sög tag i hindrena. Finns inte riktigt någonting att klaga på, eller jo kanske att hon sköt ut bogen i höger varv och ville inte riktigt ställa sig. Men det fixade sig på slutet.

Vi började med att travhoppa ett hinder några gånger. Sen tog vi det i galopp. Sen hoppade vi 2 hinder på långsidan. Sen la vi på ännu ett till hinder så det blev 3 på långsidan. Sen byggde vi på hinder efter hand och tillsist blev det en bana på ungefär 10 hinder. Höjden låg på 90-100(??) Haha ingen aning, men det såg ut så iallfall. Äntligen fick jag hoppat en bana utan stopp eller trög häst. Om man blickar tillbaka på pay&jump'sen hahah. Nu vill jag bara skratta åt det.
Somsagt är jag jättenöjd och både jag och Bonnie tyckte det var jätteroligt!

Hoppträningen hölls på stall hamra, jag var lite sen. Bra första intryck, men vi kunde faktiskt inte komma iväg tidigare än så då jonas skulle köra och han slutade jobbet bara en liten stund innan.
Hopptränaren var jätte go, och sa att bonnie var en väldigt trevlig och fin ponny. Glad man blir dåå.

Fick inte filmat eller någonting tyvärr :( Det får bli nästan gång! Godnatt nu ska jag lägga huvudet på kudden och sovaaaaaaa.

 
 

Kommentera här: