sunday

Just när jag sitter och längtar efter att få komma ut och springa så inser jag att jag inte har några springskor. Dom är ju i skolan! Lämnade kvar dom där efter gympan i veckan för att jag tänkte att "jag kommer nog inte behöva dom hemma, så nu slipper jag dra med dom fram och tillbaka till skolan" A, jo tjena.

Tog med mig matteboken hem för att min bror skulle kunna hjälpa mig med det jag inte förstår. Vi har fått en ny mattelärare och det är den sämsta läraren jag haft. Jag har glömt en del under sommaren och behöver bara någon som förklarar hur man ska göra så förstår jag sen då jag är otroligt lättlärd. Men jag förstår inte ett dugg mer efter att han har förklarat.
Våran förra mattelärare var gryyyym och han gjorde tillochmed matten rolig. Nu känns allting bara fett jobbigt. Hur ska jag klara nian med denna matteläraren?

Åker hem till mamma lite senare och pussar på Bonnie. Efter det träna ben, rumpa, armar och mage och sen duschen för att duscha av mig hela veckan och tagga för en ny vecka.

September imorgon.. hm hur känns det då? FÖRJÄVLIGT. Hur är det ens möjligt för tiden att gå så fort. Känner mig så gammal när jag pratar om hur fort tiden går men HERREGUD?! Får ju panikångest. Snart är jag ju gammal.
Men hösten och vintern betyder inte bara kyla och tråkigheter. För det första är det fruktansvärt mysiga årstider och betyder ännu piggaree ponnys!!